5ος Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

Θα ξεκινήσω την ανταπόκριση της Θεσσαλονίκης με τη δήλωση του φίλου Κώστα (dellos): «Μια φωτό 1000 λέξεις … μια ομάδα, μια αγκαλιά, μια αγαπημένη παρέα, μια επιτυχημένη εκδρομή«.

Ήταν ένας αγώνας Όνειρο, οι καιρικές συνθήκες Ιδανικότατες, η αύρα που σου
μεταφέρει η Θεσσαλονίκη Μαγική !!!

Ίσως μετά από χρόνια να χαρακτηριστεί ο Ημιμαραθώνιος της Ντόπας -)) , αλλά προς το παρών ας χαρούμε τους απίστευτους χρόνους μας. Ας τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά: Ενώ ο TIM έφτασε χαλαρός την Παρασκευή με business class αεροπορικό εισιτήριο προσφορά της M.R.T. , οι υπόλοιποι δρομείς – υποστηρικτές (Γιώργος & Κώστας) κατέφθασαν το μεσημέρι του Σαββάτου δια της κλασικής οδού (αυτοκίνητα).

Απαραίτητες βόλτες πριν τον αγώνα  τόνωσαν το ηθικό της ομάδας. Και κάπως έτσι φτάσαμε στην εκκίνηση του αγώνα, ΑΠΟΓΕΥΜΑ ! [αρχίζω να δικαιώνομαι νομίζω που τόσα χρόνια απαιτώ τα long-run να γίνονται απογεύματα -)) ].

Η κούρσα από νωρίς ήταν γρήγορη, με τους  συνήθεις ύποπτους Γιώργο και Χρήστο να φεύγουν από νωρίς μπροστά και τη λοιπή παρέα να εναλλάσει μπρος πίσω θέσεις. Ο dellos προκλητικά να δηλώνει ότι στο τέλος θα κάνει ντεμαράζ (όπερ και εγαίνετω) . Ηλίας και Βαγγέλης έκαναν εκπληκτικούς χρόνους, αν και αποδείχθηκε ότι είχαν πάρει υπερβολική δόση τζελακίων και ισοτονικών -))). Τέλος, ο TIM δεν άντεξε με ένα μόνο τζελάκι και τερμάτισε όπως πάντα τελευταίος -) . Ο Κώστας (φωτογράφος μας) κάλυψε σε δύσκολες συνθήκες σκότους το ρεπορτάζ !!!  . Ας δούμε λοιπόν τα αποτελέσματα…

  

και τη στατιστική ανάλυση:  . Όπως καταλάβατε, ο Πρόεδρος δεν αγωνίστηκε, φήμες τον θέλουν να έκανε διακοπές σε θέρετρο της Ελβετίας… Το υπόλοιπο ρεπορτάζ το ξέρετε πριν καν το αναφέρω, γι αυτό αρκεστείτε σε φωτό:

         

Και φυσικά μη ξεχάσω τη συγκινητική στιγμή όπου ο Γιώργος επέστρεψε μετά από χρόνια στο πτηνοτροφείο του παππού-γιαγιάς του !


Κάπου εδώ ξεκινήσαμε το δρόμο της επιστροφής γεμάτοι αναμνήσεις, συγκινήσεις, ένα ποτήρι καφέ -)

και τον Dello να παλεύει να πιάσει κουκλάκια -)

Ολόκληρη η συλλογή με τις φωτογραφίες

Share
This entry was posted in Αγώνες, Δρόμου, Ημιμαραθώνιος and tagged . Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *