3ος Λαικός Δρόμος Περιστερίου

Σύσσωμο βρέθηκε το διοικητικό συμβούλιο (κόουτς Τάτσης Γιώργος-Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Τύπου ΤΙΜ και φυσικά ο άνθρωπος που πριονίζει όλες τις θέσεις….Υπεύθυνος Δημ,Σχέσεων και Αθλητής φωτογράφισης Κων/ος Dellos….) 1 βδομάδα πριν τον Αυθεντικό Μαραθώνιο στο γειτονικό Περιστέρι. Πολύ ωραία ημέρα με αρκετό κόσμο.

Φυσικά η διαπλοκή δεν έλειψε και από αυτόν τον αγώνα αφού ενώ ήμασταν δηλωμένοι στον όμορφο αυτό αγώνα τελικά με νούμερο βρέθηκε μόνο ο ΤΙΜ…

Με εμφανή το κρυφό γελάκι πίσω από τα δόντια του περάσαμε  στην αντεπίθεση και πήραμε νούμερο 5 λεπτά πριν ξεκινήσει ο αγώνας αλλά και με Νίκο Ζαχαρίου παρέα στην αρχή και με το Τζίμη στο τέλος.

Τελευταίοι στην εκκίνηση λοιπόν αλλά δε πειράζει  γιατί μας αρέσει να προσπερνάμε οπότε αριστερό φλας και 1 2 3 4 5 καρφωτή και εκεί που φορτσάρουμε τσούπ κάνει την έκπληξη ο διορισμένος πρόεδρος Γιώργος Σπανουδάκης με φωτογραφική ματιά στα μέσα της διαδρομής και ναι μας έκανε τη τιμή να μας φωτογραφήσει αφού ο ίδιος είναι τραυματίας αλλά  είναι δυνατός και του εύχομαι σύντομα κοντά μας αυτός και όλα τα παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Λιγότερο από 7 ημέρες έμειναν για το κλασσικό και εύχομαι σε όλους μας καλό τερματισμό!!!!

Παραθέτω φωτογραφικό υλικό αγώνα και μετά που ήπιαμε καφεδάρα στη Βεάκη.

Ολόκληρη η συλλογή με τις φωτογραφίες

Share
This entry was posted in Αγώνες, Δρόμου and tagged . Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *