Κώπαια 2017

Φέτος αποφασίσαμε να κλείσουμε τη δρομική σεζόν με τη συμμετοχή μας στον γνωστό πλέον αγώνα των 10 χλμ ΓΛΑ, που διοργανώνει με πολλή αγάπη και μεράκι για 7η συνεχόμενη χρονιά ο φίλος μας ο Γιώργος Τάτσης, στο Κάστρο Βοιωτίας.

Σ’ ένα ζεστό καλοκαιρινό απόγευμα έλαβαν μέρος 233 συνολικά συμμετέχοντες με τους δρομείς Πάρκου Τρίτση να δίνουν δυναμικό παρών στον αγώνα.
Εμφανίστηκαν με τη σειρά που ακολουθεί : ο Πρόεδρος πανταχού παρών, οι γρήγοροι: Πέτρος Βιδάλης και Γιώργος Πατεράκης και αυτοί που προσπαθούν να τους φθάσουν …..Φώτης Κατσάντας και Γιάννα Πάντζαλη.

Ο Θράσος και η Ασπα ανέλαβαν το φωτογραφικό κομμάτι καθώς και το video εκκίνησης, τερματισμού και βραβεύσεως, βεβαίως –βεβαίως.


Φθάσαμε στο Κάστρο γρήγορα, μιας και η απόσταση δεν είναι μεγάλη, πήραμε τα νούμερά μας και τα τσιπ χωρίς ταλαιπωρία, τα μπλουζάκια μας, κάναμε το απαραίτητο ζέσταμα βγάλαμε τις φωτογραφίες μας και βρεθήκαμε στην εκκίνηση έτοιμοι για τον αγώνα.

Η διαδρομή ευχάριστη, για όσους δεν τη γνωρίζουν, με την άσφαλτο πρωταγωνιστή αλλά και ένα κομμάτι χωματόδρομου και μία ανηφορίτσα πριν τον τερματισμό έτσι για να μη φύγει κανείς παραπονεμένος!

Τα ευχάριστα νέα είναι ότι ο Γιώργος (Πατεράκης) ανέβηκε στο βάθρο 1ος γενικής κατηγορίας ανδρών, ο Πέτρος ακολούθησε από κοντά έφθασε στη βρύση αλλά νερό δεν ήπιε, για Πρόεδρο δεν το συζητάμε, σταθερή αξία, ο Φώτης ανέλαβε τον ρόλο του coach και έτσι κατάφερα να ανέβω στο βάθρο στην τρίτη θέση της ηλικιακής κατηγορίας 40+. (εντάξει είχαμε κάνει και μία σχετική προετοιμασία, υπήρχε και ένα πλάνο, είδαμε και τους χρόνους της περσινής χρονιάς… Γιώργο ήρθαμε διαβασμένοι έστω και μετά από κάτι χρόνια!)

   

Εννοείται ότι ακολούθησε η κλασσική συνταγή αποκατάστασης (αφού βέβαια σε πρώτη φάση είχε προβλέψει η διοργάνωση του αγώνα με δροσερά νεράκια, μπανάνες, χυμούς) καλαμάκι + τηγανιτή πατάτα +μπύρα σε ταβέρνα του χωριού –κρίμα δεν βγάλαμε φωτογραφία- είχαμε το νου μας στο φαϊ!

Γιώργο, σε ευχαριστούμε για τον ωραίο αγώνα, καλό καλοκαίρι σε όλους.

Γιάννα

Συλλογή με τις φωτογραφίες

Share
This entry was posted in Αγώνες, Δρόμου and tagged , . Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *